Nytt gymkort, ny start!

Har i veckan köpt mig ett nytt gymkort på gymmet som ligger 10 minuter bort med bil. Det är ett ganska litet gym men som ändå har lite träningspass och pt-timmar.
 
Jag valde ett 3 månaders medlemsskap och det börjar gälla från och med idag. Så jag vägde mig idag och ska väga mig den 30 varje månad så att jag får en överblick om vad som hänt under månaden. Jag ska verkligen försöka hålla mig ifrån vågen annars för att enklare "bli av med" mitt feltänk angående vågen. Har jag gått upp någonting så blir jag ledsen och tänker "äh, strunt samma, spelar ingen roll vad jag gör. Det är ju ändå jul snart..." och har jag gått ner lite i vikt, så tänker jag såhär istället "åh, skönt, då kanske jag kan unna mig en gofika, för jag har varit så duktig!". Helt fel tänk...
 
Så idag ska jag i alla fall ta premieren på nya gymmet och jag hoppas att jag kommer att trivas!
 
 
Jag har valt att helt börja om med mätningar och allt, jag vet vilket midjemått jag hade som störst, så det kommer att stå med. Men alla andra mått kommer att nollställas och börja mätas från och med nu! Men, skillnaden där är att jag kommer göra mätningar på midjan samtidigt som vikten tas, men de andra måtten kommer bara mätas 2 gånger, nu och när gymkortet har löpt ut.
 
Så vikten är alltså:
 
Högstavikt: 107.7kg
Startvikt: 105kg
Målvikt: 75kg
Kvar till målvikt: 30kg
 
 
Delmål 1: 100kg
När? 30 november
Kvar till delmål: 5kg
 
Delmål 2: 95kg
När? 30 december
Kvar till delmål: 10kg
 
Delmål 3: 90kg
När? 30 Januari
Kvar till delmål: 15kg
Belöning: Tatuering!
 
Delmål 4: 85kg
När? 30 Februari
Kvar till delmål: 20kg
 
Delmål 5: 80kg
När? 30 Mars
Kvar till delmål: 25kg
 
Målvikt: 75kg
När? 30 April
Kvar till delmål: 30kg
Belöning: Ny MacBook
 
Min förhoppning är alltså att nå min målvikt till den 30 april, vilket inte borde vara helt omöjligt! :)
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp