Invägning 18 februari 2014

Nu var det ett tag sedan igen... Måset bli bättre på att skriva här, om inte så minst för min egen skull...
 
Idag var det i alla fall invägning, och jag blev varken förvånad eller speciellt besviken då jag vet om mina misstag och brister.
 
Vikt:
98.0kg +-0 (+0,7)
 
Kvar till delmål 1:
8kg
 
Kvar till delmål 2:
13 kg (13/6!)
 
Kvar till målvikt:
23 kg
 
Det händer inte speciellt mycket på viktfronten, men jag och min kompis har precis börjat träna tillsammans på gymmet igen, och på så vis peppar varandra att nå våra mål.
 
En dröm jag har är att nå mitt andra delmål, som ligger på 85kg, till studenten det vore så galet stort, att få stå där med ett leende på läpparna och veta att jag har nått hälften. Fasen vad nice det skulle kännas!
 
 
Det är som sagt dock 13kg dit, vilket kräver -0,8kg i veckan, det är mycket, men jag ska göra allt för att klara det, det är 8,1kg till att vara under 90kg, vilket är en vikt jag inte har en aning om när jag vägde senast... för att klara av mitt mål bör jag senast vara under 90 kg vid påsk.
 
Så nu gäller det att lägga manken till PÅ RIKTIGT och verkligen ta tag i träningen och framför allt maten ordentligt. Jag har bara ett liv, kanske bäst att börja ta hand om det nu..
 
Från och med nästa vecka är det 5:2 dieten som gäller och INGA undantag. De första veckorna är det flytande föda på fastedagarna som gäller och inget godis, ingen läsk, ingen alkohol och framförallt inga undantag! 
 
Nu jävlar siktar vi på att komma under 90-strecket, bara det kommer kännas som en vinst! :)
 
 
 
Invägning, Mål & Delmål | | Kommentera |
Upp