Hösten och mörkrets tid är här

Nu är vi här i mörkrets och kylans tid. Det är idag den 25 oktober och vi har dragit tillbaka klockorna 1 timma. Det är vintertid och det är nu man för andra gången på året frestas med godisrea och man vill bara mysa ner sig i soffan med en bok, varm choklad och en godispåse.
 
 
 
Men hey! Stopp där! 
Ska du verkligen låta högtiderna och de gamla vanorna stoppa dig och dina mål, ska du verkligen tillåta det?
Tillåta att halloweendemonerna, mörkret och kylan stoppar dig för någonting du har kämpat för under året.
 
Är svaret nej på den frågan så de till att göra dig ett träninschema, göra upp en plan för när du får unna dig någonting lite extra gott och skriv en matlista för vad du ska äta till veckan. Gör dina matlådor till lunch och se till att bestämma dig för en frukost att äta som du håller dig mätt och tilfredsställd på.
 
Har du satt ett mål så ge dig inte förens du har nått dit. Är det att det ska stå 84,9kg eller mindre på vågen till årsskiftet så ska det göra det också. Är det att du vill klara av att ta dig runt 10km innan årsskiftet så gör upp en plan för att klara av det.
 
 
Ge dig inte. Lös problemet och låt dig ta dig i mål. Ge dig fan på att det ska gå, ta dig upp ur soffan, träna ditt pass och sen kan du låta röven sjunka ner i soffan igen om du vill. Se till att klara av din uppgift innan du ger dig själv belöningen. Får din häst, hund, dotter eller son sin belöning innan den har gjort det som krävdes av honom eller henne? Nej, jag tror inte det.
 
Så varför ska du ge dig själv belöning för någonting du inte har förtjänat ännu?
 
 
Jag hoppas det här ger dig den spark i röven du behöver för att tänka om och tänka rätt!
Lycka till! :* <3
 
Bilder hittade på Pinterest.
Allmänt | | Kommentera |
Upp