Jag lever, jag lovar

Snart är det nytt år och allt vad det innebär.
 
För mig innebär det dietstart och jag stryper socker intaget igen den 1 januari och går på dieten med kostschema och minst 4 gympass i veckan. Dieten kommer då alltså att vara mellan vecka 1-12 och det är den 4 januari till den 27 mars.
 
 
Nu under julen så har jag som de flesta andra släppt på mina spärrar och tillåtit mig att äta det jag vill, men jag känner mig egentligen inte tillfredställd och nöjd av att äta skräp och det har blivit lite för mycket av den varan. Så jag längtar faktiskt efter att gå på dieten och äta det jag mår bra utav i lagom mängd. 
 
Träningen har jag hållt i och det har blivit ett par riktigt bra pass nu när jag ätit lite mer kolhydrater, men mitt knä krånglar igen. Av någon anledning så tror jag att det hänger ihop, jag tror att jag får lättare att skada knät när jag äter fel, och att inflammationsrisken är större ju mer socker jag äter. 
 
 
Jag kommer självklart uppdatera er med bilder, mått osv innan dietstart och sen kommer jag ha som mål att lägga in 2-3 inlägg per vecka. Men, jag kommer att lägga fokus på jobb, sömn, matlådor och träning vilket jag hoppas att ni förstår. Men om ni följer mig på instagram så får ni en (nästan) daglig uppdatering om vad som händer i mitt liv. 
 
Här nedan kommer mina senaste (träningsrelaterade) instagrambilder:
 
 
#resantillmalet #icaniwillendofstory 
Allmänt | | Kommentera |
Upp